Facebook
Twitter
Dinsdag 2019-04-30
Projectoproep Go.Digit: financiŽle steun voor digitale transformatie


Bron: Vlaamsesportfederatie

Wil je sportfederatie inzetten op het versterken van sportclubs via digitale processen? Bekijk dan zeker even deze interessante projectoproep!

De Koning Boudewijnstichting wil met de projectoproep ďGo.Digit! Digitaal tot uw dienstĒ federaties en koepelorganisaties financieel ondersteunen voor de uitwerking en implementatie van acties in een digitaal transformatieproces.

Bijvoorbeeld: speel je met het idee om een digitaal trainersplatform te lanceren? Wil je templates voor sociale media of nieuwsbrieven uitwerken en aanbieden aan je clubs? Heb je plannen voor een app voor je ledenadministratie? ... Zulke initiatieven passen binnen de oproep.

Enkele criteria

Het ingediende project moet je aangesloten organisaties digitaal versterken en hun efficiŽntie verbeteren.

Het bevindt zich in een conceptuele fase of in een fase van opstart.

Het wordt gerealiseerd ten laatste eind 2020.

Je project heeft een streepje voor wanneer er samenwerking is met partners (publiek, privť of middenveld) om de impact te vergroten.

Praktische info

De deadline voor het indienen van een dossier is 15 juli 2019. Alle informatie (context van de oproep, selectiecriteria, aanvraagformulier) is terug te vinden op de website van de Koning Boudewijnstichting. In Vlaanderen zullen maximaal 10 projecten goedgekeurd worden, telkens voor een budget tussen 20.000 en 50.000 euro.

Voor specifieke vragen kan je contact opnemen met Dorien Baelden van de Koning Boudewijnstichting: 02 549 02 55 of baelden.d@kbs-frb.be

Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2019 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions